Reuring Festival Purmerend

FreshMix Pro

Reuring festivalReuring festival Purmerend  | In 2015 beleeft Reuring haar 14de editie van donderdag 25 t/m zondag 28 juni. Tijdens het festival zijn er meer dan zestig gezelschappen reizen, naast Nederland, af uit België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Argentinië, Zwitserland, Engeland, Australië en Canada. In totaal staan zo`n 130 optredens op stapel. De Kampvuurconcerten bieden een fijn ‘podium’ aan singer songwriters, kleinkunstenaars en regionale artiesten en de meeste optredens zijn gratis.

Tijdens dit festival zal FreshMix haar nieuwste product lanceren; de FreshMix Pro. De FreshMix Pro zal ingezet worden voor heerlijke fruit- en groentensmoothies”. U kunt  gezellig proeven van de vers bereide smoothies met de nieuwe FreshMix Pro tijdens het gehele Reuring festival

Centraal op het Leeghwaterpark

In het festivalhart het Leeghwaterpark, een prachtig park, schenken we graag een drankje voor je in bij onze FreshMix festivalbar. Daarnaast staan er diverse lekkere snacks voor je klaar op het veld en in Het Zwoele Groen.  Onze locatie staat centraal op het terrein, naast het kampvuur.

Reuring Festival informatie

Kom lopend, op de fiets of met het openbaar vervoer. Er is geen of nauwelijks parkeergelegenheid bij de festivallocaties. Lees meer onder het kopje bereikbaarheid op de site van het Reuring Festival.
Openingstijden:
– Do 25 juni 18.45-23.15 uur
– Vr 26 juni 15.45-24.00 uur
– Za 27 juni 18.30-24.00 uur
– Zo 28 juni 13.00-21.45 uur

 
Deel dit: