1ste workshop Freshmix

petite dejeuner villata

Afgelopen  6 oktober zondag heeft onze eerste workshop plaats gevonden. Na alle evaluaties binnen te hebben gekregen, willen wij jullie dan ook graag informeren over deze 1ste workshop. Deze workshop was een ontbijt workshop, maar gezien het tijdstip kan je beter van een brunch spreken.

De interactieve workshop duurde ongeveer 3 uur en bood alle benodigde kennis en praktische tips om een gezond ontbijt (brunch) te maken en hoe de FreshMix-hp hierbij kan worden ingezet.

 

Onderwerpen 1ste workshop

Op een laagdrempelige en leuke manier werden de volgende onderwerpen behandeld:

  • het gebruik van de FreshMix-hp (o.a. schoonmaken),
  • de invloed van voeding op het lichaam en op de dagelijkse prestatie (belangrijke voedingsstoffen, energiebalans, etc.),
  • de impact en gebruik van biologische ingrediënten,
  • het (voor)bereiden granen, noten, zaden en fruit en welke impact dat heeft op de dag,
  • handige tips en trucs voor het maken van een gezond ontbijt,
  • in groepsverband zelf ook recepten maken.

 

We gebruikten tijdens de workshop met name fruit, zaden, noten en granen. De ingrediënten die gebruikt werden waren allen biologisch en leverden veel duurzame energie op!

Zoals in de evaluatie naar voren kwam vond iedereen het een zeer geslaagde workshop, daarnaast hebben wij ook genoten van het enthousiasme op deze dag. Mede door dit succes zullen we de workshops landelijk in meerdere vormen gaan ontwikkelen, dus hou ons in de gaten. Als laatste willen wij iedereen danken voor zijn aanwezigheid en zijn acties op deze 1ste workshop van FreshMix.

FreshMix Nederland

 
Deel dit:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *