8 maart workshop in Moestuin van Jagtlust

Wmoestuin Jagtlustorkshop in een historische omgeving

Wil je ook de kracht van groene smoothies ervaren? Wij organiseren met veel plezier op 8 maart weer een Groene Smoothie workshop in de Moestuin van Jagtlust.

Deze workshop zal plaatsvinden op een heel bijzondere lokatie tussen Hilversum en ‘s Graveland bij “de Moestuin van Jagtlust”. De Moestuin van Jagtlust maakt deel uit van een historisch landgoed. Deze prachtige plek midden in de natuur zal zeker een extra dimensie geven aan de workshop!
De workshop wordt gegeven in de tuinkamer van de Villa van Jagtlust. Na afloop van de workshop wandelen we met een speciale gids over het landgoed naar de Moestuin.

Jagtlust 8mrtWe gaan deze keer groene smoothies maken om te detoxen en ook groene smoothies met superfoods voor een extra boost aan het eind van de winter. En natuurlijk leggen we je uit wat dit voor je lichaam allemaal doet!

Tevens wordt er aandacht besteed hoe je beter voor je darmen kunt zorgen. De darmen bepalen voor 80% je immuunsysteem. Hoe krijg je je immuunsysteem op een hoger niveau ?

Meld je nu aan via onze website, dan zien we je op graag op 8 maart aan de Leeuwenlaan 42 in ‘s-Graveland.

De workshop is van 10.00 tot 13.00 uur en kost € 29,50, inclusief koffie/thee, gezonde muffins en een proeverij van verschillende smoothies. Aanmelden via onze shop (klik hier).
Voor meer informatie over de lokatie: www.moestuinvanjagtlust.nl.

 

Voor het aanmelden of informatie van andere workshops, vul onderstaand formulier in!

 
Deel dit:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *