Workshop groene smoothies op 10 mei

Wgroene smoothiesorkshop in een historische omgeving

 

Wil je ook de kracht van groene smoothies ervaren? Wij, Freshmix, organiseren met veel plezier  op 10 mei een groene smoothie workshop.

Deze workshop zal plaatsvinden op een heel bijzondere locatie tussen Hilversum en ‘s Graveland bij “de Moestuin van Jagtlust”. De Moestuin van Jagtlust maakt deel uit van een  historisch landgoed. Deze prachtige plek midden in de natuur zal zeker een extra dimensie geven aan de workshop! De workshop wordt gegeven in de tuinkamer van de Villa van Jagtlust. Na afloop van de workshop wandelen we met een speciale gids over het landgoed naar de Moestuin.

Groene smoothies workshop

Maak kennis met groene smoothies en meld je hier aan voor een workshop. De workshop is op zaterdag 10 mei a.s. op het mooie Landgoed Jagtlust (Leeuwenlaan 42 in ‘s-Graveland). Tijdens de workshop krijg je heldere uitleg over ons huidige voedingspatroon, wat voeding vitaal maakt en waarom groene smoothies zo’n goede aanvulling zijn.

Daarna volgt een proeverij waarbij je zelf aan de slag gaat met het maken van een aantal recepten in een hoge snelheidsblender.

De workshop is van 10.00 tot 13.00 uur en kost € 37,50, inclusief koffie/thee, gezonde muffins en een proeverij van verschillende groene smoothies. Meld je nu aan via onze shop (klik hier).

Voor meer informatie over de lokatie: www.moestuinvanjagtlust.nl.

 

Voor het informatie van andere workshops, vul onderstaand formulier in!

 
Deel dit:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *